Foto's vanaf kad
Podiumplaatsen

TERUG NAAR VORIGE PAGINA
WEDSTRIJDVERSLAG VELDLOOP DEINZE

17/11/2013: DEINZE - - -   93 KASVO-atleten kwamen aan de start. 4 van hen wisten een podiumplaats te behalen. Hervé De Cremer en Ilana Hanssens wonnen hun wedstrijd. Bronty Depoppe werd na een spannende eindsprint 2de, net als Arthur Libberecht. 18 van de 59 jeugdatleten konden zich bij de eerste 20 plaatsen, wat in deze veldloop met reeksen tot 117 deelnemers al een hele prestatie is. Hopelijk zien we de 113 jeugdatleten die vandaag niet deelnamen binnen 2 weken wel aan het werk op onze eigen veldloop!

Kadetten meisjes
Fien Decabooter behaalde een 14de plaats op 75 deelnemers. Ook enkele kadetten uit de trainigsgroep van Marc Bogaert kwamen aan de start. Hierbij een hele knappe 22ste plaats voor Fien Schelfhout en een 64ste plaats voor sprintster Lies Vanderbauwhede.

Kadetten jongens
Bij de jongens kwamen 5 eerstejaars aan de start. Het was meerkamper Jonas Vandriessche die met zijn 29ste plaats als eerste ASVO-atleet over de finish kwam. Ook Julien Vanheuverbeke liep een sterke wedstrijd en werd 42ste, gevolgd door Kasper Martens (65ste), Thibaut Dhont (80ste) en Tom Vandermeersch (83ste)

Scholieren meisjes
Na de 5de plaats vorige week in Aalter een iets mindere wedstrijd voor Ilana Eeckhout die in de eerste ronde moeilijk op gang kwam. De 2de ronde was iets beter waardoor nog enkele plaatsen goedgemaakt konden worden. Elisa De Lange liep een goede wedstrijd en werd 31ste.

Scholieren jongens
De wedstrijd startte direct aan een heel hoog tempo. Daan Lefebvre kon aanklampen rond een 10de positie en wist die tot het einde te bewaren. Dieter Robbens kon niet echt voluit gaan en eindigde middenin het pak op een 37ste plaats.

JSM dames
Liefst 107 aankomsten in de wedstrijd voor de dames waaronder 6 ASVO-atleten. Hanne Reynaert bevestigde haar podiumplaats van vorige week met een 5de plaats bij de junioren. Na een zomer zonder competitieatletiek is het voor Sofie Verstichelen en Eva Vandermeeren nog wat zoeken naar het juiste wedstrijdritme, maar beiden worden elke week een stukje beter en behaalden een 27ste plaats bij de senioren (Sofie) en een 16de plaats bij de junioren (Eva). Voor Sarah De Groote (36ste seniore) werd het na de Relays de eerste echte veldloop van het seizoen. Zij wist bij aankomst dat het de komende weken beter moet, want ze werd enkele plaatsen voorafgegaan door master Martine Goossens. Jeugdtrainster Joke Van Den Haesevelde werd 44ste.

Junioren-masters heren
De masters heren 50+ liepen in Deinze een afzonderlijke wedstrijd over dezelfde afstand als de dames. Ondanks die opsplitsing kwamen er toch nog 86 masters aan de start van de gezamenlijke wedstrijd met de junioren. Marathonloper Wim De Coene gaf de twee Jonassen het nakijken en werd 13de master. Kort hierna werden Jonas Vanderbeken en Jonas Wieleman respectievelijk 17de en 20ste junior. Verder volgden nog 4 masters: Freddy Martens werd 35ste, Patrick De Lange 59ste, Pieter Demetter 67ste en Pascal Van Den Brande 78ste in zijn eerste veldloop sinds 2 jaar.

Senioren heren
Een heel uitgebreide groep senioren kwam aan de start van de ruim 8km lange cross, waaronder ook 9 rood-zwarten. Na een rustige start kon Aaron Deliveyne nog heel wat plaatsen opschuiven en binnen de top-20 finishen. Voor Anthony Ver Cruysse ging het na een te vlotte start de andere richting uit; hij viel van een 15de naar een 35ste plaats terug en moest deze keer wel Ben Bauters voor zich dulden op plaats 25. Wouter De Smet liep op het einde nog bijna naar Anthony toe, maar strandde uiteindelijk op een 8-tal seconden. Frederik Robbens werd 56ste en Mathias De Groote 59ste. Drie atleten kijken al uit naar de korte cross van Oudenaarde: Thomas Decabooter werd 46ste, Joachim Gheerolfs 61ste en Marc Wijnand 74ste.