Atletiekpiste toch beschikbaar door afgelasting voetbalwedstrijden

UPDATE 28/07/2020

Door de beslissing van Voetbal Vlaanderen om alle voetbalwedstrijden tot en met 25/08 te verbieden, zullen de piste, kantine en kleedkamers op onderstaande data toch beschikbaar zijn.

 

18/07/2020

KSVO organiseert binnenkort een drietal voetbalwedstrijden en dit telkens op woensdagavond.

Voor KASVO betekent dit het volgende:

  • Op woensdag 22/7, 29/7 en 12/8 kunnen er geen atletiektrainingen doorgaan op de atletiekpiste. Ook de kantine en de kleedkamers zullen niet toegankelijk zijn. Enkel voor woensdag 12/8 kunnen we voor kleedkamers terecht in de sporthal.
  • Atleten/joggers kunnen op het gewone startuur verzamelen op de parking voor de piste of op een andere locatie in samenspraak met hun trainer. De trainingen zelf kunnen dus wel plaatsvinden.

Enkele opmerkingen :

  • Op woensdag 29/7 vinden er sowieso geen trainingen voor de jeugd plaats gezien die week een zomerstage voor de jeugdatleten wordt ingericht. Op vrijdag 31/7 zal er ook geen jeugdtraining plaatsvinden, wegens de zomerstage voor de jeugd (27/7 tem 31/7).
  • Voor kangoeroes en de niet-competitieve groep van Betty en Peter liggen de trainingen stil tot september omwille van de schoolvakantie.

Sportieve groet,
Het KASVO-bestuur