Geen KAN-BEN training op woensdag 29 maart!

Zoals eerder uitgestuurd per mail naar elk betrokken atleetje en hun ouder(s) zal er wegens trainerstekort geen training kunnen doorgaan voor kangoeroes en benjamins op woensdag 29 maart.

Dit wil zeggen dat de kangoeroes dus een pauze nemen van 3 weken met de twee weken paasvakantie die volgen, terwijl het voor benjamins een uitzonderlijke pauze betreft. Zoals alle oudere jeugdatleten lopen voor hen de trainingen immers door in de vakanties, behalve tijdens kampperiodes. Zo valt het paaskamp (11-13 april) in de tweede week van de paasvakantie, waardoor die week er geen gewone jeugdtrainingen zijn; de eerste week van de paasvakantie dus wel.

Het trainerstekort bij de jeugdcategorieën is echter een groter, structureel tekort waarvoor er nog steeds gemotiveerde mensen gezocht worden. Een achtergrond in de atletiek of kennis van de nummers/technieken zijn een pluspunt, maar het is vooral de motivatie die aanwezig moet zijn; de rest komt later dan wel met de begeleiding en/of cursussen (indien gewenst). Mocht je hierover meer info willen, geheel vrijblijvend, gelieve Beau dan te contacteren. Denk maar aan trainers Hedwig, Freddy en Koen die jullie zijn voorgegaan als ouder en nu steengoede jeugdtrainers zijn!