Nieuwjaarsdrink – Eetfestijn – Bonusbonnetjes

Wat we nooit hadden vermoed, is uiteindelijk toch bevestigd…

Omikron verplicht ons de nieuwjaarsdrink af te gelasten (wie weet kunnen we later een drink organiseren, maar het zal dan in elk geval geen nieuwjaarsdrink meer zijn) en het eetfestijn (voorzien voor 12-13 februari) voorlopig ook. Mogelijks kan dat eetfestijn alsnog in het najaar plaatsvinden.

De bonuswaardebonnetjes die normaal tijdens de nieuwjaarsdrink worden uitgedeeld, zullen hierdoor – net zoals vorig jaar – afgehaald kunnen worden in de kantine en dit vanaf 14/01/2022, telkens enkel op vrijdagen tussen 18u en 20u30. De bonnetjes zelf zijn geldig tot 31/10/2022.

De bonusbonnetjes kunnen gebruikt worden voor :

  • Aankoop clubkledij via de webshop (bezorg Mia via de kantine of via de KASVO-brievenbus een kopie van de bestelbon, betalingsbewijs en bonuswaardebon en Mia zorgt voor de terugbetaling van de waardebon)
  • Aankoop kledij bij TOPSPORT Lebbeke zelf ter plaatse (Topsport Lebbeke bezorgt ons dan de bonnetje die wij hen uitbetalen)
  • Aankoop bij onze andere sponsors zoals VINILUX, DESCAMPS, I Love FRUIT, …
  • Betaling lidgeld volgend seizoen (2022-2023)
  • Betaling sportkampen
  • NIEUW: inwisselbaar voor een drankenkaart in de kantine (wordt dan op naam en volgens bedrag vermeld op waardebon, aangemaakt na voorafgaandelijke vraag aan Mia via mia@kasvo.be)

Wie de kantine enkel betreedt om de bonuswaardebon(nen) af te halen, wordt gevraagd een mondmasker te dragen. CST enkel nodig indien ook iets wordt gedronken/gegeten in de kantine.