Startnummer nodig om in te schrijven? Hier vind je het!

Wie zich wil inschrijven voor een wedstrijd via atletiek.nu heeft zijn startnummer van het seizoen 2021-2022 nodig. De lijst met startnummers per categorie vind je in het menu onder CLUB | LIDMAATSCHAP | LEDEN of rechtstreeks via deze link.

De startnummers/pochettes en paspoorten voor kangoeroes en benjamins (°2015-2013) zijn ondertussen in Oudenaarde gearriveerd. Deze zullen in de komende weken tijdens de trainingen worden uitgedeeld.  Wie niet op de eerstkomende trainingen aanwezig kan zijn wordt gevraagd om het startnummer en paspoortje zelf op te halen in de kantine.

Wie al deelneemt aan een veldloop op zondag 7 november en/of 14 november zal zijn startnummer en paspoortje mogelijks nog niet ontvangen hebben en kan aan deze wedstrijden deelnemen zonder opgespeld startnummer. Van zodra de startnummers/pochetjes verkregen zijn, wordt deze wel opgespeld. De organiserende club kan ook op basis van het startnummer de inschrijving controleren. Op de achterzijde staat immers de persoonsinformatie gedrukt.

PS: Kangoeroes treden op wedstrijden aan in een rode T-shirt (bij voorkeur KASVO-T-shirt) ; een echt wedstrijdtruitje mag, maar is nog niet verplicht. Vanaf de benjamins is een wedstrijdtruitje verplicht (te verkrijgen in de kantine).