Waardebon & algemeen kortingskaartje Topsport Lebbeke

Alle atleten kunnen hun persoonlijke Topsport Lebbeke WAARDEBON van 10€ in de KASVO kantine komen afhalen. Deze bon is enkel te gebruiken in de fysieke winkel te Lebbeke in de loop van 2022.

Daarnaast kunnen atleten die nog niet over een gepersonaliseerd algemeen kortingskaartje van Topsport Lebbeke beschikken, er meteen ook eentje komen afhalen. Met deze plastic kortingskaart ontvangt men bij aankoop van schoenen en sportkledij in de fysieke winkel 20% korting (enkel geldig in 2022).

Wie al over een plastic Topsport kortingskaartje (zie foto hieronder) beschikt, kan de achterzijde van het kaartje laten actualiseren in de kantine.

Algemeen kortingskaartje Topsport

Graag delen we onderstaande puntjes nog eens mee:

  1. Topsport Lebbeke waardebon en het plastic kaartje zijn enkel geldig in de fysieke winkel in Lebbeke waar allerlei sportartikelen kunnen worden gekocht, behalve de KASVO-clubkledij (enkel via webshop);
  2. Waardebonnen bekomen via het KASVO BONUS-systeem kunnen gebruikt worden in de fysieke winkel in Lebbeke;
  3. Waardebonnen bekomen via het KASVO BONUS-systeem kunnen ook gebruikt worden voor aankoop van KASVO-clubkledij via de webshop (gewoon kledij bestellen en betalen via webshop ; factuur of bewijs online aankoop + waardebon bezorgen via KASVO-brievenbus + vermelding rekeningnummer – waarde van de waardebon wordt gestort op dit rekeningnummer).