Zaterdag 18/03 – Jeugddag

Op zaterdag 18 maart vindt de Jeugddag plaats in de Topsporthal te Gent (Zuiderlaan 14, 9000 Gent). Nieuw dit jaar is dat de Jeugddag in twee delen doorgaat, zo wordt de Jeugddag nog intenser en plezanter! Je zal kunnen deelnemen in de voormiddag (09:30-12:30) of de namiddag (14:00-17:00).

Hoe ziet een Jeugddag eruit?

Wie kan er deelnemen?

Kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen kunnen deelnemen in groepjes van 4 kinderen met 1 begeleider* (16+) per groepje. Jongens en meisjes, aangesloten en niet-aangesloten bij een club, … dat maakt niet uit!

*Voor de begeleiders komen oudere broers/zussen, ouders, familie, vrienden, die 16+ zijn, in aanmerking. Het hoeven dus niet enkel jeugdtrainers te zijn.

Wanneer? Waar? En hoe laat precies?

De Jeugddag vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023 in de Topsporthal te Gent (Zuiderlaan 14, 9000 Gent).

Nieuw dit jaar is dat de Jeugddag in twee delen doorgaat, zo wordt de Jeugddag nog intenser en plezanter!

Je hebt je kunnen voorinschrijven voor de voormiddag (09:30-12:30) of de namiddag (14:00-17:00). In het tooltje kon je aangeven wat je voorkeursdagdeel is.

Geïnteresseerd?

De voorinschrijvingen zijn afgesloten. De vooringeschrevenen worden verder op de hoogte gehouden per mail!
Normaliter laat de VAL ons in de week van 6 februari weten met hoeveel en welk dagdeel we welkom zijn. Stay tuned!

BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN:
Ieder atleetje moest zich apart voorinschrijven. De samenstelling van de teams wordt later bekeken met inspraak van de atleetjes en hun ouders zelf. Groepen kunnen gevormd worden met kan-ben door mekaar en pup-min door mekaar. Een miniem kan dus helaas niet bij een benjamin in de groep zitten.
 
Het betrof een voorinschrijving dus de inschrijving is nog niet definitief, omdat we op het antwoord van de Vlaamse Atletiekliga moeten wachten of we (allemaal) welkom zijn gezien de beperkte plaatsen. Snel en tijdig voorinschrijven was dus de boodschap!

Inschrijvingsgeld bedraagt €5 (gelieve meteen te betalen via rekeningnummer BE68 7390 2022 7834)
(mocht je toch zelf nog annuleren, dan krijg je 4 euro terug (1 euro administratiekost)).

Deze deelname staat los van het bonussysteem en de minimum deelname aan wedstrijden.