Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Politiek sportdebat op 05/06

5 juni @ 19:00 - 21:00

Op woensdag 5 juni organiseert de kernraad van het Oudenaards Beweeg- en Sportplatform een politiek debat over sporten en bewegen in Oudenaarde. Sportjournalist Maarten Vangramberen zal het debat modereren.

Wat

Maarten Vangramberen legt politici van de partijen Iedereen 9700, N-VA, Meer dan Groen, Open VLD en Vlaams Belang onder meer de vragen voor die via een online bevraging werden ingestuurd. Kernthema’s zijn de sportinfrastructuur van onze stad, ondersteuning van sportverenigingen, sportstimulansen, participatie en samenwerking. KASVO diende 2 vragen in die normaliter tijdens het debat zouden worden besproken nl. rond het uitblijven van de reeds lang beloofde nieuwe atletiekpiste én de ondersteuning van de G-sportwerking van ASVO.

Praktisch

De debatavond zelf vindt plaats op woensdag 5 juni om 19 uur in CC De Woeker, De Woeker 5. Aansluitend is er een receptie en netwerkmoment voorzien. Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven is wel nodig via oudenaarde.be/sportplatform.

BESP

Het politiek sportdebat vindt plaats binnen het Beweeg- en Sportplatform van Oudenaarde. Dat platform wil iedereen met een hart voor sport en bewegen in Oudenaarde samenbrengen, informeren en betrekken bij het sportbeleid van de stad. Zo vinden er meerdere keren per jaar bijeenkomsten plaats waarop aanwezigen advies kunnen uitbrengen dat wordt overgemaakt aan het stadsbestuur. Je kan zelf kiezen hoe vaak je vrij uitsluit bij een bijeenkomst van het BESP. Iedereen is van harte welkom.

Details

Datum:
5 juni
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

CC De Woeker
De Woeker 5
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen 9700 Belgium
+ Google Maps
Bekijk Locatie website