Kledij

Sinds het seizoen 2020-2021 zijn we overgeschakeld naar de kwalitatieve sportkleding van het merk Craft. Ons vernieuwd gamma bestaat uit nieuwe wedstrijdtruitjes, topjes, T-shirts met korte en lange mouwen, hoodies, korte en lange broeken, windjacks, regenjassen, softshells, …

Onze nieuwe clubkledij (met uitzondering van de wedstrijdtruitjes en -topjes) kunnen we via onze WEBSHOP aanbieden aan interessante prijzen dankzij de nieuwe hoofdsponsor Topsport Lebbeke. De link naar de webshop is vanaf nu steeds beschikbaar in de zwarte balk bovenaan de website.

Vanaf nu is er ook fluogele KASVO-runnerskledij via de WEBSHOP beschikbaar, waarbij rekening werd gehouden met de wensen van onze joggers. Hierdoor zijn we ook in het donker goed zichtbaar. Deze kledij kan uiteraard ook door niet-joggers worden aangeschaft.

Sweater – € 20,00
T-shirt – € 9,00
Singlet – € 8,00

De levertijd bedraagt momenteel gemiddeld twee weken.

Webshop KASVO

Dit jaar schakelen we ook over op nieuwe wedstrijdtruitjes. Wie als wedstrijdatleet is aangesloten, krijgt samen met het attest voor de mutualiteit een waardebon die kan ingewisseld worden tegen een wedstrijdtruitje (=singletje). Mits bijleggen van € 5,00 kan de waardebon ook ingewisseld worden voor een wedstrijdtopje. Mits bijleggen van 10€ kan de waardebon omgeruild worden voor een marathonsingletje (hiervan zijn op dit moment slechts enkele in voorraad; bijbestellen kan).

Hou de website in de gaten om te weten wanneer pasdagen worden ingelegd. We konden er gelukkig al een aantal corona-proof organiseren.

De officiële wedstrijdkledij, rugzakken en spikepinnen zullen in het secretariaat terug beschikbaar zijn van zodra de kantine terug open kan.

Bij vragen mag je steeds naar Muriel en Sofie mailen:

Muriel Dewilde
0497/75.20.68
kledijkasvo.be

Sofie Vervaeke
0497/27.27.74
kledijkasvo.be


Steeds beschikbaar in de kantine

Clubtruitje dames/heren
alle maten in voorraad en beschikbaar van zodra de kantine terug open mag
€ 25,00 (of 1 waardebon)
verplicht te dragen bij (nationale) wedstrijden
Topje dames
alle maten in voorraad en beschikbaar van zodra de kantine terug open mag
€ 30,00 (of 1 waardebon + € 5,00)
verplicht te dragen bij (nationale) wedstrijden
Marathontruitje dames/heren
€ 35,00 (of 1 waardebon + € 10,00)
alle maten in voorraad en beschikbaar van zodra de kantine terug open mag
Rugzak
met ASVO-logo en opbergvakje voor spikes
€ 25,00
Spikepinnen
verkrijgbaar in volgende lengtes: 6-9-12-15mm
€ 3,50 per set