Steun ons in onze ambities

De laatste jaren zijn we als atletiekvereniging sterk gegroeid en om deze groei te kunnen blijven doorzetten, zijn wij op zoek naar nieuwe sponsors. Naast de traditionele sponsoraanbiedingen bestaat er ook de actie “Member Get Sponsor”. Hierbij bieden we de leden de gelegenheid om zelf mee te genieten van het aanbrengen van nieuwe sponsors.

Hoe werkt de actie?

Alle leden die een sponsor aanbrengen ontvangen van KASV Oudenaarde een waardebon die gebruikt kan worden voor:

  • een aankoop op de KASVO Webshop;
  • inschrijving voor de KASVO sportkampen;
  • KASVO-eetmomenten;
  • Vernieuwing lidgeld;
  • Aankoop bij sponsor aangeduid in RL of website;
  • Drankenkaart kantine.

De waarde van deze bonnen is gelijk aan 20% van het sponsorbedrag (excl. BTW) van het 1ste contractjaar. Uitbetaling van de waardebonnen vindt plaats na ontvangst van de betaling van de sponsorbijdrage voor het eerste contractjaar door de sponsor.

Onze Member Get Sponsor formules

Formule A

Publiciteit komt gedurende 1 jaar (5 edities) in ons clubblad “De Rode Loper”

2 gratis toegangskaarten voor de “Veldloop Stad Oudenaarde – Memorial Valentien De Smet” en 2 gratis drankjes op de “Ereprijs Rosine Wallez”

Uitbetaling van de originele KASVO-waardebonnen, door de competitie-atleten van KASVO aangeboden als betalingsmiddel bij de sponsor75 euro (+ 21% btw)
= 90,75 euro (budget per jaar)

Formule B

Publiciteit komt gedurende 1 jaar (5 edities) in ons clubblad “De Rode Loper”

2 gratis toegangskaarten voor de “Veldloop Stad Oudenaarde – Memorial Valentien De Smet” en 2 gratis drankjes op de “Ereprijs Rosine Wallez”

Uitbetaling van de originele KASVO-waardebonnen, door de competitie-atleten van KASVO aangeboden als betalingsmiddel bij de sponsor

Publiciteit op de KASVO website

150 euro (+ 21% btw)
= 181,50 euro (budget per jaar)

Heb je een kandidaat gevonden? Stuur dan een mail naar gerben@kasvo.be.
Dan gaan wij aan het werk om de sponsor(s) binnen te halen.


Of heb je kandidaten die KASVO een sponsoring in natura (materiaal, transport bij BvV, prijzen, …) willen aanbieden of kandidaten die interesse hebben om naar onze uitgebreidere of specifiekere sponsorformules te luisteren? Deze kunnen via hetzelfde e-mailadres gerben@kasvo.be contact met ons opnemen.

Alvast bedankt!