Clubkalender

Hieronder zal je de wedstrijden vinden die op onze clubkalender staan voor komend winterseizoen. Dat wil zeggen dat we deelname aan deze wedstrijden stimuleren boven deelname aan andere wedstrijden, maar we verwachten uiteraard niet dat je aan elk van deze deelneemt. Rust is soms de beste training! Van deze wedstrijden worden er ook (heel) wat begeleid. Dit kan je zien, doordat deze in het vet staan. De aanduiding hiervan mag je voor alles tot en met december verwachten eind oktober en voor alle winterwedstrijden erna eind december.

Veranderingen zijn steeds mogelijk – we zijn allemaal vrijwilligers – dus hou deze pagina goed in de gaten. Zoals steeds kan je ook rechtstreeks een kijkje nemen op de website van atletiek.nu, waar je je immers verplicht vooraf dient in te schrijven en dat doe je zo.

Verder zouden we ook willen vragen om zeker 1u voor aanvangsuur (van het eerste nummer) aanwezig te zijn en de aanwezige trainers (ingeval van een begeleide wedstrijd) te verwittigen als jouw kind ziek is en niet kan deelnemen, terwijl hij/zij wel ingeschreven was.


November 2023

* Inschrijvingen hiervoor zullen niet via atletiek.nu verlopen, maar via een inschrijvingstool. Deze komt een maand voor wedstrijd online via hier, alsook zoals gecommuniceerd in de Nieuwsbrief dan.