Inschrijving kampioenschappen

Inschrijvingen voor Vlaamse kampioenschappen indoor en veldlopen gebeuren door de atleet zelf via atletiek.nu! Inschrijvingen voor Belgische kampioenschappen veldlopen en op de weg en BK indoor masters gebeuren via de atleet zelf op de website van de organisatie.

Deadline inschrijvingenKampioenschapDatumLocatie
deelnemerslijstenBK halve marathonzo. 12/03/2023Gentbrugge

Inschrijvingen voor overige Belgische kampioenschappen gebeuren enkel via het clubsecretariaat. Hiervoor stuur je een mail naar Steven Lucas (steven@kasvo.be) voor de vermelde inschrijvingsdatum.
(vermeld NAAM, BORSTNUMMER, KAMPIOENSCHAP en DISCIPLINE(S))  (enkel voor leden van ASVO!)

Deadline inschrijvingenKampioenschapDatumLocatie

Procedure voor inschrijvingen via het clubsecretariaat

  1. Inschrijving via het clubsecretariaat ten laatste op de hierboven aangegeven data.
  2. Als je inschrijving goed ontvangen is, krijg je steeds een bevestigingsmail van de atletiekliga (indien e-mailadres correct werd doorgegeven bij je aansluiting).
  3. De maandag na de inschrijvingsdatum verschijnt hieronder een link naar de inschrijvingslijsten. Iedere vergetelheid (géén wijzigingen van nummer) kan tot dinsdag 13u00 gemeld worden aan nicole@atletiek.be. Kijk dus steeds de inschrijvingslijsten na! Eens de deelnemerslijsten gepubliceerd zijn geen wijzigingen meer mogelijk.
  4. Eens de definitieve deelnemerslijsten bekend zijn (ten laatste op woensdag), verschijnt op deze pagina een link met daarbij de nodige info voor de aanmelding ter plaatse.
  5. Atleten die wegens ziekte of blessure niet kunnen deelnemen, moeten zo snel mogelijk (binnen de 5 dagen na het kampioenschap) een doktersattest opsturen naar de secretaris (Steven Lucas – Secretariaat ASVO | Gentstraat 103 | 9700 Oudenaarde). Medische attesten om een boete te vermijden kunnen enkel aan de VAL worden overgemaakt door de clubsecretaris. Ter plaatse worden geen attesten aanvaard. Voor kampioenschappen op de weg en in het veld dient geen attest te worden overgemaakt aan de VAL.
  6. Eventuele boetes worden door de atleet betaald. Atleten dienen eerst hun boete te betalen via overschrijving op rekening van ASVO (BE68 7390 2022 7834) alvorens ze kunnen ingeschreven worden voor een volgend kampioenschap! (zie reglementen bonussysteem).