Inschrijving kampioenschappen

Inschrijvingen voor Vlaamse en Belgische kampioenschappen op de weg en in het veld en voor Vlaamse kampioenschappen indoor gebeuren door de atleet zelf via atletiek.nu of via de website van de organisatie.

Deadline inschrijvingenKampioenschapDatumLocatie
website organisatorBK halve marathonzo. 10/03/2024Gentbrugge

Inschrijvingen voor overige Belgische kampioenschappen gebeuren enkel via het clubsecretariaat. Hiervoor stuur je een mail naar Steven Lucas (steven@kasvo.be) voor de vermelde inschrijvingsdatum, met volgende gegevens:

  • Naam atleet
  • Kampioenschap
  • Disciplines
  • Datum van de disciplines (bij kampioenschappen over meerdere dagen)
Deadline inschrijvingenKampioenschapDatumLocatie
vr. 23/02/2024 om 23u59BK indoor cadetten-scholierenza. 02/03/2024Gent
vr. 23/02/2024 om 23u59BK indoor junioren-beloftenzo. 03/03/2024Louvain-la-Neuve

Procedure voor inschrijvingen via het clubsecretariaat

  1. Inschrijving via het clubsecretariaat ten laatste op de hierboven aangegeven data.
  2. Als je inschrijving goed ontvangen is, krijg je steeds een bevestigingsmail van de atletiekliga (indien e-mailadres correct werd doorgegeven bij je aansluiting).
  3. De maandag na de inschrijvingsdatum verschijnt een link naar de inschrijvingslijsten. Iedere vergetelheid (géén wijzigingen van nummer) kan tot dinsdag 13u00 gemeld worden aan josefien@atletiek.be. Kijk dus steeds de inschrijvingslijsten na! Eens de deelnemerslijsten gepubliceerd zijn, zijn geen wijzigingen meer mogelijk.
  4. Eens de definitieve deelnemerslijsten bekend zijn (ten laatste op woensdag), verschijnt een link met daarbij de nodige info voor de aanmelding ter plaatse.
  5. Atleten die wegens ziekte of blessure niet kunnen deelnemen, moeten zo snel mogelijk (binnen de 5 dagen na het kampioenschap) een doktersattest opsturen naar de secretaris (Steven Lucas – Secretariaat ASVO | Gentstraat 103 | 9700 Oudenaarde). Medische attesten om een boete te vermijden kunnen enkel aan de VAL worden overgemaakt door de clubsecretaris. Ter plaatse worden geen attesten aanvaard. Voor kampioenschappen op de weg en in het veld dient geen attest te worden overgemaakt aan de VAL.
  6. Eventuele boetes worden door de atleet betaald. Atleten dienen eerst hun boete te betalen via overschrijving op rekening van ASVO (BE68 7390 2022 7834) alvorens ze kunnen ingeschreven worden voor een volgend kampioenschap! (zie reglementen bonussysteem).