Joggers

maart 2020

februari 2020

januari 2020

Elke woensdag na de duurloop: stabilisatie-oefeningen!


Beste joggers,

Het heeft wat langer geduurd voor ik jullie een update kon geven. Maandag was er nog een vergadering van KASVO en die resultaten wou ik afwachten.

Eindelijk is het weer zover en kunnen we met goed nieuws komen! Nu de Nationale Veiligheidsraad ons iets losser laat – trainingen met 20, bubbels met 10,… hebben Gorik en ik besloten om vanaf vrijdag 12 juni onze gezamenlijke trainingen opnieuw op te starten. Hier en daar vernemen we dat reeds kleine groepjes afspreken wat zeer fijn is natuurlijk.

Hoe gaan we dit aanpakken:

  • Sommigen onder ons zijn trouw blijven trainen, bij anderen was dit op een lager pitje – niets mis mee. Vandaar dat we niet meteen met iedereen samen in 1 groep zullen vertrekken. Wij gaan ons opsplitsen in diverse groepjes die elk aan een ander tempo zullen lopen zodat dit aangepast is naar ieders kunnen van het moment. Daar zullen eveneens de afstanden verschillen zodat iedereen weer aan zijn trekken komt en niemand hoeft achter te blijven. We proberen wel allemaal dezelfde richting uit te gaan.
  • Onze gezondheid en die van anderen willen we niet in gevaar brengen, dus gaan we afstand houden tijdens het lopen.
  • Voorlopig stellen we nog geen schema op om iedereen weer te laten wennen en voor anderen om de afstanden te onderhouden. Tijdens de loopjes kunnen voor sommige groepen dan ook versnellingen ingelast worden.
  • Verzamelen op woensdag en zondag op onze vertrouwde parking, voorlopig ter afwisseling – en tot nader bericht – op vrijdag aan de parking van de Outsider (donk).
  • Wanneer: op onze vertrouwde uren: woensdag en vrijdag om 17u45 en op zondag om 9u30.
  • Kleedkamers zullen nog niet ter beschikking zijn (hier is het wachten tot na 1 juli voor meer informatie na een volgende Nationale Veiligheidsraad)
  • De heropening van de kantine zal die van de kleedkamers volgen – dus ook hier is het wachten geblazen. Nog even geduld voor de na-training.

Na al dat nieuws, heeft iedereen de goesting te pakken? Verlangen we ernaar om elkaar terug te zien? Het kan dus vanaf vrijdag.

IEDEREEN WELKOM!

Sportieve groeten,

Carine


Trainingsdagen

woensdag17u45 – 19u15
vrijdag17u45 – 19u15
zondag09u30 – 11u00
Carine Vanderschueren
Begeleider trage joggers 1
carinekasvo.be

Gorik Devos
Begeleider trage joggers 2
gorikkasvo.be
Afwisselende begeleider
Groep snelle joggers

Verslagen

01-06-2020: Joggers in tijden van Corona
16-11-2019: Marathon Kasterlee
28-09-2019: Foto-impressie Halve Marathon Kruisem
05-05-2019: Verslag van Marc Vanmaldegem over de Flandrienrun
14-04-2019: Verslag van Marc Vanmaldegem over zijn marathonervaringen
26-03-2019: Een impressie van de werking van onze joggersgroep

Suggesties loopevenementen