Kalender

Vanaf 9 juni kunnen opnieuw wedstrijden georganiseerd worden.

Wedstrijden

De volledige kalender kan je terugvinden op de website van de Vlaamse Atletiek Liga: http://www.atletiek.be/admin/storage/main/resultaat-zomerkalender-2021-vanaf-9-juni.pdf

Alle wedstrijden werken verplicht met voorinschrijving. Ter plaats inschrijven is nergens meer mogelijk. Voor de meeste wedstrijden gebeurt de inschrijving via atletiek.nu. Hoe je moet inschrijven lees je in volgend artikel.

Kampioenschappen

Een overzicht van alle kampioenschappen (provinciaal, Vlaams en Belgisch) vind je op onze website: https://www.kasvo.be/kampioenschappen-2/

Inschrijvingen voor Vlaamse en Belgische kampioenschappen gebeuren steeds via het clubsecretariaat en kunnen gemaild worden naar steven@kasvo.be. Een overzicht van de deadlines voor de verschillende kampioenschappen vind je hier: https://www.kasvo.be/inschrijving-kampioenschappen/. Op deze pagina verschijnen ook de inschrijvings- en deelnemerslijsten.

KASVO-wedstrijden

De wedstrijden die KASVO organiseert op de piste in Oudenaarde vind je hier: https://www.kasvo.be/kasvo-wedstrijden/. Opgelet: ook voor KASVO-atleten is (gratis) voorinschrijving verplicht!