CrossCup Roeselare: overwinning voor Laure Bilo!

24/11/2019 | ROESELARE – ZELE

Acht ASVO-atleten (waarvan drie jeugdatleten) kwamen aan de start van de CrossCup in Roeselare. Met 5 top 10-plaatsen en 1 overwinning kijkt KASVO heel tevreden terug.

Bij de pupillen jongens liepen Tristan Depoorter en Mano Bogaert een sterke wedstrijd. In een sprint eindigde Tristan (7de plaats) nipt voor Mano (8ste plaats). Ook bij de miniem jongens kunnen we een top-10 noteren: Bo Meirhaeghe liep naar een 10de plaats op 37 deelnemers.

Bij de cadetten meisjes werd Flore De Schepper knap 9de. Lars Meuleman toonde opnieuw zijn goede vorm en liep naar een 4de plaats. Wie opnieuw mocht zegevieren is scholiere Laure Bilo. Zij won na de veldloop in Zwijnaarde en Deinze, nu ook de CrossCup in Roeselare! In dezelfde reeks werd Julie Van De Walle 23ste.

In Roeselare kwam ook 1 master aan de start. Brechtel Wancour liep naar een plaats in de middenmoot, 43ste op 87 deelnemers.

Naast de CrossCup in Roeselare kwamen ook 7 ASVO-atleten aan de start in ZELE. Benjamin jongen Lars Ronsse werd 39ste. Bij de cadetten jongens liep Juul Vander Beken naar een 8ste en Bruno Maes naar een 22ste plaats. Bij de scholieren jongens noteerden we driemaal een top-15 plaats: Korneel Van Rillaer (11de), Robbe Martens (14de) en Matteo Vandendriessche (15de). Master Hilde Vanhessche ging met zilver naar huis!

UITSLAG ROESELARE | UITSLAG ZELE | UITSLAG KASVO-ATLETEN