Lid worden

De inschrijvingen voor het seizoen 2022-2023 openen op zaterdag 24 september om 10u00.

Maak hieronder uw keuze tussen de verschillende categorieën:

Voor de jeugdcategorieën (° 2016-2010) kunnen we elk jaar rekenen op een massale belangstelling om in te schrijven. Om kwalitatieve trainingen te kunnen garanderen, beperken we het aantal atleten per trainingsgroep.

GA VERDER NAAR INFO JEUGD


Voor de oudere categorieën (° 2009 en ouder) is er geen beperking op het aantal inschrijvingen. Vanaf de categorie van de cadetten is er een opsplitsing tussen de competitieve groepen en de niet-competitieve groepen.

Atleten in de competitiegroepen worden verondersteld om op regelmatige tijdstippen deel te nemen aan wedstrijden die in overleg met de trainers worden bepaald. In sommige gevallen is het mogelijk dat atleten die wensen te starten in de competitiegroepen eerst enkele weken meedraaien in de niet-competitieve groep om voldoende basis op te bouwen om te kunnen aansluiten in de competitiegroepen.

Naast een uitgebreide afdeling gericht op competitie-atletiek heeft KASV Oudenaarde ook verschillende mogelijkheden voor de recreatieve sportbeoefenaar.

GA VERDER NAAR INFO COMPETITIE

GA VERDER NAAR INFO RECREATIE


Voor jongeren met een beperking startte ASVO in oktober 2019 met een G-sportwerking, aanvankelijk enkel voor atleten met een verstandelijke beperking, maar sinds 2020 kunnen ook atleetjes met een visuele beperking bij ASVO terecht.

GA VERDER NAAR INFO G-SPORT