Podiumplaats voor Julie in Lebbeke

Ook in het tweede weekend van het nieuwe veldloopseizoen kwamen heel wat KASVO-atleten in actie. En opnieuw konden we enkele mooie prestaties noteren…

LEBBEKE – 14/11/2021
In Lebbeke kwam Julie Van De Walle aan de start van de wedstrijd bij de junioren dames. Nadat Julie enkele maanden geleden nog geblesseerd moest toekijken, hernam ze twee weken geleden al met een podiumplek op de CrossCup Relays (in het gezelschap van Marie en Laure Bilo). In Lebbeke streed ze tot het einde mee voor de overwinning en moest ze pas in de eindsprint de duimen leggen. Als eerstejaars juniore is dat alleszins een schitterende start van het seizoen.

Julie Van De Walle op het podium in Lebbeke.

AALTER – 14/11/2021
In Aalter, de traditionele openingswedstrijd van het Oost-Vlaamse veldloopseizoen, kwamen 10 KASVO-atleten in actie. Bij de benjamin jongens, in een wedstrijd over 750m wist Daan Van Lierde als 15e over de streep te komen, al wordt in deze categorie geen officiële uitslag opgemaakt.

Bij de pupillen meisjes (1105m) finishte Mare Haeck 18e bij de eerstejaars en Ona Van Henis eindigde 28e bij de tweedejaars.

Ook de pupillen jongens werkten 1105m af. Daar kenden we 3 vertegenwoordigers van de rood-zwarte kleuren. Méraud Demeulemeester en Nathan Dewaele eindigden respectievelijk 11e en 12e bij de eerstejaars, Rune Haeck werd 35e bij de tweedejaars.

Bij de miniemen meisjes finishte Ella De Paepe als 18e in de wedstrijd over 1935m. Even later werd Matisse Demeulemeester 9e de miniemen jongens (1935m).

De laatste twee deelneemsters kwamen in actie bij de cadetten en scholieren dames. Zowel Elodie Van Rillaer (8e, 2685m) als Flore De Schepper (7e, 3160m) wisten een mooie top-10 plaats te behalen.

Komend weekend wordt KASVO sterk vertegenwoordigd op de veldloop in Deinze. De prestaties van de voorbije weken doen ons dromen van nieuw eremetaal.