Gentse Aflossingsmeeting & Negende Winterthrowing Sint-Niklaas

GENT & SINT-NIKLAAS | 25/02/2024

Met maar liefst 7 aflossingsploegen (vanaf cadetten) trokken we naar de jaarlijkse 4x200m-wedstrijd te Gent. Het was een goede wedstrijd voor het groepsgevoel en we kijken er met een warm gevoel op terug.

Bij de cadetten dames hadden we drie ploegen aan de startlijn. Zilver was er in 1.50.53 voor Renske, Lika, Margot en Kiara. Een 10de plaats was er voor de ploeg van Eline, Marie-Roos, Flore en Maud en een 21ste plaats voor Mauritse, Julie, Lena en Helena. Met een extra dankjewel aan Helena die als afstandsloopster ons 3de team vervolledigde. Bij de cadetten heren was er een mooie 6de plaats in 1.45.04 voor het kwartet Mano, Andries, Vince en Milos.

Bij de scholieren dames ook weer twee ploegen aan de start. Een 3de plaats was er voor Cato Chiers, Mirte, Julie en Saar in 1.49.32. Een leuk weetje: dit is exact dezelfde ploeg die ook 2 jaar terug op het podium stond bij de cadetten. Een 10de plaats was er voor ons 2de team met Cato De Bock, Elise, Amber en Ilyssa.

De junioren dames: Tess, Sara, Yitske en Merel behaalden een 4de plaats in het totaal en de eerste bij de junioren in een nieuw CR van 1.48.66.

Bedankt allemaal voor het enthousiasme en we kijken al uit naar de aflossingen in het zomerseizoen.

Op de werpmeeting in Sint-Niklaas wierp Camille De Clercq de speer onmiddellijk naar een nieuw CR van 38m93. Met deze worp verlengt ze ook haar “verblijf” in ons talententeam.

Verslag: Ilse Van Nerom