Kerstveldloop Ertvelde

29/12/2019 | ERTVELDE

Een sterk bezette kerstveldloop in Ertvelde kon rekenen op de deelname van 44 KASVO-atleten, waaronder 28 jeugdatleten.

Bij de kadetten jongens werd eerstejaars Juul Vander Beken knap 12de, Bruno Maes werd 36ste op 45 deelnemers. Scholiere Laure Bilo won haar 5de wedstrijd van het seizoen, ongeveer een minuut voor Julie Van De Walle op plaats 15 (24 deelnemers). De scholieren jongens bleven in elkaars buurt met Korneel Van Rillaer op plaats 23 en Matteo Vandendriessche op plaats 26 (42 deelnemers).

In de gemengde wedstrijd voor junioren, senioren en masters dames eindigde Hilde Vanhessche al voor de derde keer dit seizoen net naast het podium. Senioren Kim De Vos en Lotte De Riemaecker eindigden respectievelijk 19de en 25ste in hun categorie. Bij de mannen had Theo Devos nog te veel last van een liesblessure om voluit zijn kansen te kunnen verdedigen. Hij eindigde op plaats 28.

Bij de masters kwamen 85 heren aan de start. Pieter Demetter liep een uitstekende wedstrijd met een 56ste plaats als resultaat. Ongeveer een minuut later eindigde Karel Huysman als 64ste, Patrick De Lange overschreed nog eens een minuut later de aankomst op plaats 69.

Tot slot kwamen nog 2 atleten aan de start van de korte cross. Jonas Vanderbeken kwam ten val op de heuveltjes in de speeltuin en moest met een knieblessure de wedstrijd staken. Wij wensen hem een spoedig herstel. Marc Wijnand finishte op plaats 33 van de 37 deelnemers.

UITSLAG | UITSLAG KASVO-ATLETEN