Joggers – Joggen in december

Lieve joggers,

Momenteel gelden nog steeds strenge coronamaatregelen. Het is voor niemand fijn maar het is zo. Dit brengt met zich mee dat we nog steeds verplicht zijn om in groepjes van maximum 4 personen af te spreken. Ik merk op de WhatsApp dat dit goed wordt opgevolgd. Velen onder ons vinden hun weg. Vooral de Zwalmloopjes zijn in trek. En… er zijn nu ook loopjes in Horebeke. Weet dat dit eveneens mooie toertjes zijn om te wandelen: een aanrader.

Ondertussen hebben sommigen de moed gevonden om in november de halve marathon te lopen – weliswaar ook in groepjes van max 4. Dikke proficiat aan hen die dit gedaan hebben. Misschien ziet iemand van de deelnemers het zitten om zijn ervaring neer te pennen – dit kan dan op onze joggerspagina gezet worden. Lopen in coronatijden… En zijn er foto’s van? Je mag dit aan mij bezorgen.

Voor december stuur ik geen schema – van zodra we opnieuw samen kunnen lopen, komt er zeker eentje aan. Het is nu de bedoeling om in beweging te blijven, ieder naar zijn kunnen. Onderhoudsmodus noemen we dat. Dit kan alleen of je spreekt af. Vergeet niet dat bewegen gezond is. Buiten kunnen in deze bijzondere tijden doet deugd.

Als we op pad gaan in deze donkere dagen is het héél belangrijk om gezien te worden. Maak daarom gebruik van jullie FLUO HESJE en LICHTJE.

Hopelijk komt er binnenkort goed nieuws van de overheid. Als de coronacijfers verder blijven dalen mogen we misschien ergens na nieuwjaar weer samen op pad. Daar kijk ik in ieder geval al heel erg naar uit.

Maak er ondertussen in deze periode gezellige dagen van.

Hou het verder veilig, voor jezelf en je naasten en hopelijk blijft iedereen gezond. Het komt goed.

Sportieve groeten,

Carine