Samenwerking met Etixx Sports Nutrition is verlengd

We zijn verheugd om mee te delen dat de samenwerking met Etixx Sports Nutrition is verlengd, waardoor je als lid van onze club ook in 2024 kunt genieten van een exclusieve korting van 30% op het volledige Etixx sportvoedings- en supplementengamma.

Als club hechten we veel belang aan het optimaliseren van sportprestaties en het bevorderen van gezonde eetgewoonten. Dankzij de verlenging van deze samenwerking willen wij jou daarbij helpen. Het Etixx sportvoedings- en supplementengamma biedt de meest aangewezen dopingvrije producten ter bevordering van energieproductie, hydratatie, spieropbouw en recuperatie voor, tijdens én na iedere sportinspanning aanOp die manier kun je het maximale uit je trainingen halen en je lichaam goed laten herstellen na intensieve inspanningen.

Wist je dat de aankoop van Etixx sportvoeding ook een positieve impact heeft op onze club? Voor elke aankoop vloeit er namelijk 10% terug naar de club. Kies daarom bewust voor Etixx als jouw sportvoedingspartner en draag niet alleen bij aan je eigen sportief succes, maar ook aan de groei van onze club. 

ONTDEK ALLE ETIXX-PRODUCTEN

Hoe kan je genieten van onze clubkorting?

  1. Ga naar etixxsports.com en plaats je bestelling. 
  2. Valideer onze clubcode ‘ASVO’ in jouw winkelmandje.
  3. Geniet van 30% korting op jouw volledige Etixx bestelling.