Lid worden – inschrijvingsformulieren

Om je inschrijving voor het seizoen 2023-2024 in orde te brengen, volstaat het de twee hieronder vermelde stappen uit te voeren. Pas wanneer beide voorwaarden vervuld zijn, is de inschrijving definitief en volgt aanmelding bij de Vlaamse Atletiek Liga en is men verzekerd tegen ongevallen.

STAP 1: GEBRUIK HET JUISTE INSCHRIJVINGSFORMULIER

CategorieGeboortejaarLink naar inschrijvingsformulier
VANAF CADET2010 en ouderinschrijvingstool
G-SPORTinschrijvingstool

* Voor de jeugdcategorieën (° 2017-2011) is inschrijven voor het huidige seizoen helaas niet meer mogelijk! Ook de wachtlijst werd intussen afgesloten. Over de wachtlijst zelf zullen wij geen communicatie meer voeren. Maar wees gerust, zodra er een plaatsje vrijkomt, zullen de ouders van het desbetreffende atleetje onmiddellijk op de hoogte gebracht worden.

Tip: de atleetjes zijn altijd welkom op de atletiekstages die door KASVO ingericht worden tijdens de paas- en zomervakantie. Deelname als niet-lid geeft bovendien voorrang om naar de ledenlijst door te schuiven wanneer ze bij het inschrijven voor het atletiekseizoen 2024-2025 op de wachtlijst zouden terechtkomen.

BELANGRIJK:
Zorg ervoor dat de naam van de atleet correct gespeld wordt (hoofdletters/kleine letters, spaties)!

Na het verzenden van de inschrijving verschijnt op het scherm ‘Bedankt, uw inschrijving is doorgestuurd naar KASVO!’ Hiermee is het doorsturen van de nodige gegevens gelukt. Er wordt door de club geen bevestigingsmail meer gestuurd. Als ook het lidgeld gestort wordt (zie hieronder STAP 2), is uw inschrijving helemaal in orde.

STAP 2: BETAAL JE LIDGELD

Via overschrijving op de clubrekening van KASVO vzw: BE68 7390 2022 7834
Vermeld bij de opmerking: LIDGELD 2023-2024 + NAAM + GESLACHT + GEBOORTEDATUM + CATEGORIE

Opmerking: Betaling van (een deel van) het lidgeld met waardebonnen
Deze moeten voor 15 oktober ingediend zijn (kantine of brievenbus) om van de € 15 korting te kunnen genieten. Zolang bonnen niet ingediend zijn, is men ook niet definitief ingeschreven en ook niet aangemeld bij de VAL. Virtueel overmaken via mail/ whatsapp…. kan uiteraard niet.

Een overzicht van het te betalen lidgeld vind je hier: https://www.kasvo.be/lid-worden/