Lid worden | seizoen 2023-2024

Maak hieronder uw keuze tussen de verschillende categorieën voor meer info

Voor de jeugdcategorieën (° 2017-2011) kunnen we elk jaar rekenen op een massale belangstelling om in te schrijven. Om kwalitatieve trainingen te kunnen garanderen, beperken we het aantal atleten per trainingsgroep.

GA VERDER NAAR INFO JEUGD

Voor de oudere categorieën (° 2010 en ouder) is er geen beperking op het aantal inschrijvingen. Vanaf de categorie van de cadetten is er een opsplitsing tussen de competitieve groepen en de niet-competitieve groepen.

Atleten in de competitiegroepen worden verondersteld om op regelmatige tijdstippen deel te nemen aan wedstrijden die in overleg met de trainers worden bepaald.

GA VERDER NAAR INFO COMPETITIE

GA VERDER NAAR INFO RECREATIE

Voor jongeren met een beperking startte ASVO in oktober 2019 met een G-sportwerking, aanvankelijk enkel voor atleten met een verstandelijke beperking, maar sinds 2020 kunnen ook atleetjes met een visuele beperking bij ASVO terecht.

GA VERDER NAAR INFO G-SPORT
Atleten die lid waren bij een andere club in het seizoen 2022-2023 moeten zich eerst uitschrijven bij hun oude club!
De meest aangewezen methode om een lidmaatschap op te zeggen is deze met een aangetekend schrijven tussen 15 september en 15 oktober. Je hebt dan altijd het recht om te veranderen van club.
Buiten die periode kan je ook veranderen van club maar dan is het een gunst van de oude club. Dit kan geregeld worden via mail maar verloopt niet altijd even vlot.

Concreet stuur je dus best tussen 15 september en 15 oktober (postdatum!) een aangetekend schrijven naar de club die je wenst te verlaten. Je kan je dan vanaf 16 oktober inschrijven bij ASVO.
Meer info op Lidmaatschap – Vlaamse Atletiekliga.