6x een top-10 plaats op het BK AC Indoor

6 KASVO-atleten aan de start van het Belgisch Kampioenschap AC en ze behaalden ook 6 top 10 plaatsen. Onze atleten deden het vandaag schitterend op het BK AC. Sten Geenens mocht de spits afbijten en sprong een knappe wedstrijd, hij werd 5de met een sprong over 2m04. Stef Botte startte met een sterke 6.95 (clubrecord) op de 60m en mocht zich onverwacht opmaken voor de 60m finale. In de finale werd dit een mooie 7de plaats in 7.00. Tussen de reeksen en de finale van de 60m mocht hij nog de reeksen lopen van de 200m. Ook hier liep hij een persoonlijk record met 21.82. In de finale liep hij nog sneller en eindigde hij in 21.73 op een fantastische 4de plaats. Jammer genoeg geen Jaron De Vriese op de 200m, hij werd de voorbije nacht geveld door koorts en kon zijn kansen niet verdedigen. Op de 400m liep Ilana Hanssens naar een mooie 6de plaats in 56.25 – zelf gaf ze aan dat ze een beetje meer moet durven. Dat hoorden we ook bij Dries Van Schuylenbergh die “gevangen” zat achteraan het groepje op de 400m, hij won zijn reeks nog in 50.32 maar hier zat zeker meer in. Dries eindigde op een finale 16de plaats. Killian Mersseman liep naar een 9de plaats op de 400m na een sterke laatste 200m, hij brak het clubrecord en bracht het op 49.22. Kato De Schepper werd 8ste in het hinkstapspringen met 11m32.