De Rode Loper – editie 383

Beste KASVO-leden en -sympathisanten,

Met reeds 355 atleten die zich voor het nieuwe seizoen hebben ingeschreven, kunnen we stellen dat onze vereniging aantrekkelijk blijft voor zowat iedereen die atletiek wenst te beoefenen. Van jogger tot topatleet: iedereen vindt dan ook zijn gading bij ons, en wordt op een gepaste manier begeleid. Het bestuur vraagt echter uitdrukkelijk dat iedereen met vragen betreffende het lidmaatschap of de inschrijfprocedure, de website raadpleegt. Alle antwoorden zijn daar te vinden, en het is niet mogelijk om alle aan het bestuur gerichte mailverkeer te beantwoorden – we hebben ook nog een pak andere taken te verrichten!

Dat nieuwe seizoen hebben we overigens op een prachtige manier ingezet, met overwinningen op de CrossCup Relays in Berlare en de Jongerencross in Waregem en podiumplaatsen op de CrossCup in Mol en de veldloop in Anvaing. Proficiat aan alle atleten en trainers! We stellen echter vast dat enkele jeugdatleetjes op twee opeenvolgende dagen aan een veldloop deelnemen, iets wat we als club zeker niet aanmoedigen; zelfs het meest getrainde lichaam heeft nood aan rust om van een veldloop te herstellen, dus zeker ook een kinderlijfje…

Op 4 december organiseren we onze eigen veldloop, de Grote Prijs Stad Oudenaarde – Memorial Valentien De Smet, die al jarenlang een vaste plaats op de kalender bekleedt. Voor dit evenement zoeken we nog enkele medewerkers; wie zich geroepen voelt op één of andere manier te handen uit de mouwen te steken, kan zich melden bij Freddy Ketsman of een ander bestuurslid.

Onze volgende Algemene Vergadering vindt plaats op zaterdag 17 december om 10u30. De leden van deze Vergadering zullen nog een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar we vragen hen nu reeds deze datum vrij te houden teneinde het vereiste quorum aan aanwezigen te halen.

We maken van dit voorwoord ook graag gebruik om iedereen uit te nodigen naar de KASVO-Nieuwjaarsdrink op vrijdag 6 januari vanaf 19u30 in onze kantine. Traditiegetrouw zullen daar ook de bonussen worden uitgereikt aan de atleten die aan alle voorwaarden voldoen. Het reglement is duidelijk en er zal niet van worden afgeweken – de club blijft groeien en is intussen te groot geworden om iedereen gewoonweg op zijn wenken te bedienen.

Pieter Demetter, voorzitter