Duiding bonussysteem en gebruik bonuswaardebonnen

Bij KASVO kan je je aansluiten als wedstrijdatleet of als recreatieve sportbeoefenaar.

Wie geboren is in de periode 2017-2011 en dus behoort tot de categorie kan-ben-pup-min, is sowieso wedstrijdatleet. Vanaf geboortejaar 2010 is wedstrijddeelname niet meer verplicht en kan men ook kiezen om 1x/week mee te trainen met de recreanten of 3x/week met de joggers.

Wedstrijdatleten worden uiteraard verondersteld om aan wedstrijden deel te nemen.

KAN-BEN-PUP-MIN
 • Aan de kangoeroes wordt geen minimum deelname opgelegd.
 • Aan benjamins wordt gevraagd aan minstens 1 winter- en 1 zomerwedstrijd deel te nemen.
 • Bij de pupillen en miniemen ligt het minimum op 2 winter- en 2 zomerwedstrijden. Wie dit minimum niet haalt, kan volgend jaar niet meer als wedstrijdatleet bij KASVO aansluiten.

Door wedstrijddeelname aan te moedigen, hopen we dat de atleten op een meer regelmatige basis aan de trainingen zullen deelnemen en ook een grotere motivatie zullen tonen om deze trainingen op een correcte manier af te werken.

Het kan ook ouders over de streep trekken om hun kind ook in het weekend te zien genieten van een sportieve prestatie.

Wie de smaak te pakken heeft gekregen en aan meerdere wedstrijden deelneemt, wordt door KASVO beloond via het bonusstelsel. Zowel in het winter- als het zomerseizoen zijn immers punten te verdienen.

Deze punten worden vervolgens vertaald naar een bepaald bedrag dat wordt uitgekeerd onder de vorm van een bonuswaardebon én voor sommigen behoort ook een gratis deelname aan een bowlingavond, georganiseerd in clubverband, tot de mogelijkheden. Echt een topavond om naar uit te kijken!

Meer info op www.kasvo.be/bonussysteem-jeugd/ (met o.a. een gedetailleerd reglement over het bonussysteem en de invulformulieren).

De bonuswaardebon kan worden gebruikt voor:

 • Aankoop clubkledij of wedstrijdkledij KASVO
 • KASVO-eetmoment
 • Inschrijving sportkamp KASVO
 • Vernieuwing lidgeld KASVO 2024-2025
 • Aankoop bij sponsor aangeduid in Rode Loper/website KASVO
 • Drankenkaart KASVO-kantine
CAD tem JSM

Ook van deze atleten wordt verwacht dat zij deelnemen aan wedstrijden om volgend jaar nog als wedstrijdatleet bij KASVO te kunnen aansluiten.

De wedstrijdkalender wordt meestal samen met de trainer opgesteld.

Punten zijn te verdienen in het winter- en zomerseizoen; bijkomende premies kunnen behaald worden bij het behalen van podiumplaatsen, clubrecord, Belgisch record of een selectie voor een Europees of wereldkampioenschap.

Deze punten worden vertaald naar een bepaald bedrag dat wordt uitgekeerd onder de vorm van een bonuswaardebon.

De bonuswaardebon kan worden gebruikt voor:

 • Aankoop club- of wedstrijdkledij KASVO
 • Drankenkaart kantine / KASVO-eetmoment
 • Terugbetaling inschrijving/kosten atletiekstage KASVO/VAL/…
 • Vernieuwing lidgeld KASVO 2024-2025
 • Aankoop bij sponsor vermeld in/op Rode Loper/website KASVO
 • Terugbetaling aankoop sportmateriaal – sportpas topsporthal
 • Terugbetaling lactaattest – kinebeurt – sportmassage – medische opvolging atleet

Wie als cadet of scholier uitzonderlijke prestaties verricht, kan toetreden tot het talententeam en als atleet met een B- of C-statuut extra beloond worden.

Junioren, senioren of masters die voldoen aan specifieke voorwaarden, kunnen via het prestatievergoedingssysteem een A-statuut verwerven met bijkomende voordelen.

Meer info op www.kasvo.be/bonussysteem/ (met o.a. een gedetailleerd reglement over het bonussysteem, talententeam, prestatievergoedingssysteem en de invulformulieren).

Hoe omgaan met de bonuswaardebonnen?
 1. Aankoop wedstrijdkledij KASVO: bonuswaardebon afgeven bij aankoop in de kantine.
 2. Aankoop clubkledij KASVO: bonuswaardebon samen met factuur en betalingsbewijs van de online aankoop afgeven in de kantine of in de KASVO-brievenbus aan het zwarte, niet elektrische hek droppen.
 3. Inruilen voor een drankenkaart bij de barman of bij een KASVO-eetmoment.
 4. Inschrijving KASVO-atletiekstage/vernieuwing lidgeld : bonuswaardebon afgeven in de kantine of in de KASVO-brievenbus aan het zwarte, niet elektrische hek droppen.
 5. Terugbetaling inschrijving/kosten VAL-atletiekstage, aankoop sportmateriaal/sportpas, lactaattest, kinebeurt, sportmassage, medische opvolging: bonuswaardebon samen met factuur en betalingsbewijs afgeven in de kantine of in de KASVO-brievenbus aan het zwarte, niet elektrische hek droppen.
 6. Aankoop bij sponsor: bonuswaardebon als betaalmiddel afgeven aan de sponsor die op zijn beurt de terugbetaling ervan zal aanvragen bij KASVO.

Vergeet uiteraard niet om het rekeningnummer te vermelden waarop het bedrag mag gestort worden.