Nieuwe (club)juryleden gezocht

Om onze jaarlijkse outdoorwedstrijden op een kwalitatieve manier te kunnen organiseren zijn we dringend op zoek naar nieuwe juryleden. Je kan ervoor kiezen om jurylid of clubjurylid te worden.

Clubjurylid

Als clubjurylid word je enkel ingeschakeld bij de wedstrijden op onze piste in Oudenaarde, volgens jouw eigen beschikbaarheid. De taak die je toebedeeld krijgt is vrij eenvoudig maar wel noodzakelijk. Bijvoorbeeld de meter vasthouden, de hoogspringlat opleggen,… Je kan al clubjurylid worden vanaf het jaar dat je 16 wordt.

Om clubjurylid te worden volg je op 22 april vanaf 18u00 in Stekene een korte theoretische opleiding en krijg je een rondleiding op een atletiekveld. Daarna kan je al meteen aan de slag!

Inschrijven kan tot 13 maart.

Jurylid niveau 1

Als jurylid niveau 1 krijg je al iets meer verantwoordelijkheid en kan je ook uitgenodigd worden om te jureren bij andere clubs. Je krijgt in dat geval een kleine vergoeding.

Om jurylid niveau 1 te worden volg je op 5 maart vanaf 10u00 in Ertvelde een dag opleiding die bestaat uit een theoretische én een praktische uitleg, gevolgd door een schriftelijke evaluatie. Daarna loop je stage tijdens 3 wedstrijden en treed je éénmaal op bij het lopen, éénmaal bij het springen en éénmaal bij het werpen. Na een positieve evaluatie van deze stage ben je een volwaardig jurylid niveau 1.

Inschrijven kan tot 20 februari.

Lijkt één van deze functies iets voor jou? Aarzel dan niet langer en stuur een mailtje naar de clubsecretaris Steven Lucas (asvo@atletiek.be).

P.S. Je leest deze informatie ook op de website van de VAL : http://www.atletiek.be/competitie/jury/opleidingen