71 KASVO-atleten op veldloop in Deinze

17/11/2019 | DEINZE

De veldloop van Deinze is één van de grootste organisaties van het land. In totaal kwamen meer dan 1100 lopers over de finish. KASVO was eveneens goed vertegenwoordigd met 71 deelnemers.

Onze jongste atleten behaalden 7 top 10-plaatsen. Onder de 49 jeugdatleten waren ook opnieuw enkele nieuwe leden die voor de eerste keer aan een veldloop deelnamen.

Vanaf de cadettencategorie behaalden we nog 3 podiumplekken. Lars Meuleman won zijn eerste veldloop bij de cadetten. Laure Bilo was de snelste scholiere. Bij de masters dames W35+ eindigde Hilde Vanhessche als derde. In de reeks W50+ eindigde Franka Bogaert net naast het podium op plaats vier.

Door het wegvallen van onze eigen veldloop dit jaar, komt er nu een kleine pauze in het veldloopseizoen: volgende clubverplaatsing is pas op zondag 15 december voor de veldloop in Berlare. Volgende week kan er wel in Zele of Roeselare gelopen worden.