Vlaams kampioenschap veldlopen: goud en zilver

09/02/2020 – ROTSELAAR

De CrossCup-manche van Rotselaar was één van de weinige sportorganisaties die afgelopen zondag niet werd afgelast door het stormweer. Zes KASVO-atleten begaven zich naar het Meer van Rotselaar voor hun Vlaams kampioenschap. Twee medailles was het resultaat: 1x goud en 1x zilver.

Bij de tweedejaarskadetten (° 2005) behaalde Flore De Schepper een zevende plaats en Lars Meuleman een vijfde plaats.

Eerstejaarsscholiere Julie Van De Walle eindigde na 3.000m als 16de. Laure Bilo moest 2 eerstejaars laten voorgaan, maar finishte wel als snelste scholiere van geboortejaar 2003 en kroonde zich zo tot Vlaams kampioene. Bij de jongens eindigde Matteo Vandendriessche als 32ste scholier in het klassement van de eerstejaars.

Master Hilde Vanhessche vinden we zowel terug in de uitslag van de korte veldloop (32ste op 35 deelneemsters) als in de uitslag van de lange masterwedstrijd. In deze laatste eindigde ze als 9de in het totaalklassement, maar wel als 2de van de categorie W45. Voor haar dus een zilveren medaille!