Warre triomfeert met 2 gouden medailles op de Special Olympics!

LA LOUVIERE | Begin Mei 2024

Tijdens het Hemelvaart-weekend werden opnieuw de Special Olympics georganiseerd. 1 van de deelnemers was onze eigen Warre. Hij behaalde gouden medailles op zowel de 100 meter als de 200 meter, waarmee hij zijn toewijding en doorzettingsvermogen beloond zag worden.

De Special Olympics, die dit jaar in La Louvière werden gehouden, zagen deelnemers van over het hele land samenkomen om hun sportieve talenten te tonen en hun grenzen te verleggen. Op de 100 meter sprintte hij naar de overwinning met een tijd van 15,84 seconden. Hiermee liet hij zijn reeksgenoten ver achter zich. Twee dagen later triomfeerde hij opnieuw, dit keer op de 200 meter, met een tijd van 35,66 seconden. Op vrijdag deed hij ook nog mee aan het verspringen. Daar sprong hij 3,68m. Een verre sprong die te ver bleek te zijn voor zijn categorie. Hierdoor belandde hij niet op het podium.

De Special Olympics vieren niet alleen atletisch talent, maar ook inclusie, diversiteit en de kracht van de menselijke geest. Warre’s gouden medailles zijn een perfecte illustratie van deze waarden en laten zien wat er mogelijk is met vastberadenheid en inzet. We zijn heel trots op Warre en zijn schitterende prestaties!

Verslag & foto’s: Nienke De Waele