Webshop clubkledij is online

Vanaf het seizoen 2020-2021 schakelen we over naar de kwalitatieve sportkleding van het merk Craft. Ons vernieuwd gamma zal bestaan uit nieuwe wedstrijdtruitjes, topjes, T-shirts met korte en lange mouwen, hoodies, korte en lange broeken, windjacks, regenjassen, softshells, …

Nieuwe clubkledij

Onze nieuwe clubkledij (met uitzondering van de wedstrijdtruitjes en -topjes) kunnen we via onze WEBSHOP aanbieden aan interessante prijzen dankzij de nieuwe hoofdsponsor Topsport Lebbeke. De link naar de webshop is vanaf nu steeds beschikbaar in de zwarte balk bovenaan de website.

https://topsport-clubs.be/collections/kasv-oudenaarde

  • Omwille van de coronamaatregelen gaan de pasdagen in november niet door. Het is moeilijk om nu een nieuwe datum te prikken.
  • Een maattabel kan handig zijn bij twijfel over de maat.

Ondertussen kunnen de resterende kledingstukken uit de ‘oude collectie’ met een flinke korting worden aangekocht. Een overzicht vind je op onze kledij-pagina.

Bij vragen of interesse in de outlet-artikelen: mail naar Muriel en Sofie (kledijkasvo.be)

Nieuwe wedstrijdtruitjes

Dit jaar schakelen we ook over op nieuwe wedstrijdtruitjes. Wie als wedstrijdatleet is aangesloten, krijgt samen met het attest voor de mutualiteit een waardebon die kan ingewisseld worden tegen een wedstrijdtruitje (=singletje). Mits bijleggen van € 5,00 kan de waardebon ook ingewisseld worden voor een wedstrijdtopje. Laat ons hopen dat tegen 1 april, het begin van het nieuwe zomerseizoen, iedereen in de nieuwe wedstrijdkledij zal kunnen aantreden.

De officiële wedstrijdkledij, rugzakken, spikepinnen en de outletartikelen zullen in het secretariaat terug beschikbaar zijn van zodra de kantine terug open kan.